blodThe Strain
Jeg elskede virkelig den første bog. Original og virkelig klamme vampyrer. Ikke den søde type der glimter i solen, nej nej. Jeg elskede udviklingen i bogen, og alle karaktererne. 2’eren var udmærket, ikke ligeså god som den første. 3’eren har jeg det svært med. Nogle punkter kunne jeg rigtig godt lide, mens andre, og størstedelen af bogen bare ødelagde hele historien for mig. Desværre, det er rigtig ærgerligt.

hushhushHush hush
Den var okay, 4 bøger i alt. Nogle dele ved den elskede jeg. På daværende tidspunkt da jeg læste den, var det en af de bedste engle bøger jeg havde læst. Jeg kan dog stort set overhovedet ikke huske nogle af bøgerne længere, ud over den første, og det taler vidst lidt for hvad jeg dybest set mener om bøgerne. Alt i alt en fin serie, der underholdt mig, men heller ikke mere end det.

immortalrules

Blood of Eden
Denne serie havde jeg glædet mig til længe inden den udkom, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Vampyrer, onde og grusomme vampyrer, i en dystopisk fremtid. Hvad mere kan man bede om? Jeg elsker elsker elsker denne serie. Jeg glæder mig allerede til at jeg skal genlæse bøgerne. Specielt den første. Man den var god. Har du endnu ikke læst den, og holder vampyrerne dig tilbage? Kom i gang, der er intet at frygte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.