divergentDivergent
Jeg elsker virkelig den første bog i Divergent. Skrivestilen, personerne og hele verdenen er rigtig godt lavet. Den er fantastisk. 2’eren kan jeg ikke rigtig huske, og 3’eren hader jeg virkelig. Det er virkelig ærgerligt. Jeg kan godt finde på at genlæse den første, men ikke de efterfølgende. Det var virkelig en kamp at komme igennem Allegiant. Desværre. Jeg ville gerne vide hvad forfatteren har tænkt på. Suk.

mira1Historien om Mira
Denne serie fandt jeg ved et tilfælde billigt i Bilka, købte den og så skete der ikke mere. Den blev senere valgt til mig i en udfordring, og jeg endte med at elske den. Her taler jeg om den første bog. Jeg kan også godt lide de to efterfølgende, men det er helt klart den første jeg husker bedst. Hele universet var så fantastisk, og jeg levede mig fuldstændig ind i bogen. Jeg var desuden også helt vild med Mira. Fantastisk hovedperson.

1421990Night Huntress
Denne bog aner jeg ikke hvordan jeg fik fingre i. Jeg så den bare en dag på min hylde og tænkte, hvor kommer den fra? Coveret siger mig ikke så meget, men tænkte at jeg ville give den et forsøg. Jeg endte med at elske den. Perfekt skrivestil, perfekte personer (Bones<3) og perfekt verden. Jeg elsker alt ved den. Og så har den nogle virkelig sjove passager! Jeg skyndte mig fluks at købe de andre udkomne bøger, og elskede hver og en.

4 Comments on Afsluttede serier #5

 1. Hehe – jeg kan se, at vi har meget forskellig smag mht. hovedpersoner 🙂
  Jeg har læst serien om Mira, og bøgerne var skam velskrevne, men jeg kunne virkelig ikke fordrage hende. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst er blevet så vred på en hovedperson.

  Jeg er i gang med at læse den tredje bog i Divergent-serien. Er det hele bogen, du ikke kan fordrage, eller er det primært den drastiske ting, der sker i starten af bogen?

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  • Jeg kan dårligt huske Mira bøgerne længere, men kunne nu godt lide Mira 😉

   Og med Divergent, der er det hele bogen stort set jeg ikke kan fordrage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.