21922872Caldera
Dansk sci-fi romance, eller hvad man skal kalde det. Jeg var ret godt tilfreds med denne serie. Ikke verdens bedste, men den var heller ikke dårlig. Den havde ret mange fejl, åbenlyse fejl, men jeg var samtidig ret glad for nogle punkter i serien. Den første var helt klart den bedste synes jeg. Jeg ved ikke om jeg vil få genlæst serien, jeg tvivler lidt. Desuden er jeg nok lidt for gammel i forhold til målgruppen.

17608032

Slated
Jeg elskede denne serie. Min favorit var nok den sidste, utrolig nok. For det meste er det den første. Jeg kan ikke sige præcis hvad ved denne serie jeg godt kan lide, den var virkelig god. Jeg kan godt lide Teri Terry’s skrivestil og hele hendes verden og karaktererne. Ydermere kan jeg ikke fortælle, hvorfor jeg bedre kan lide 3’eren, men den slog benene væk under mig. Den var bare så god.

ironkingThe Iron Fey
Det var et tilfælde jeg fik læst denne serie. Jeg havde egentlig opdaget forfatterens vampyr serie, men den var ikke udkommet, så jeg gik i gang med denne. Jeg havde aldrig læst om feer før, og jeg fortrød ikke. Jeg elsker virkelig denne serie. Den første er min favorit, og den sidste, 4’eren, er min mindst yndling i serien. Jeg elsker hendes skrivestil og hele universet i disse fey bøger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.