10646126Sagaen om Isfolket
Dette er nok den længste bogserier jeg ejer, og har læst færdig. Den består af intet mindre af 47 bøger, og jeg blev overrasket over at jeg faktisk fik læst alle bøger. Jeg elsker serien, selvfølgelig er nogle af bøgerne bedre end andre, men overordnet elsker jeg alle bøgerne. Det er helt fantastisk univers Sandemo har fået skruet sammen. Der er lidt af de hele i denne. Magi, kærlighed, mystik, drama og så videre.

glasshousesMorganville Vampires
Dette er også en af de længere serier, den består af 15 bøger. Jeg knuselsker den! Jeg var ret trist da den sluttede. Det er ikke fordi det er den bedste serie jeg kender, men det er en guilty pleasure. Dem har vi vel alle? Jeg elsker vampyr bøger, det er en længere historie hvorfor, det er dog ikke alle jeg elsker, men der er mange jeg gør, og denne tog mig med storm fra første side.

tessia

Magikerens lærling
Min første serie af Trudi Canavan, men absolut ikke den sidste. Jeg blev ret forelsket i denne trilogi, selvom det vidst er en fuld bog på engelsk? Jeg kan ikke finde ud af det, men i hvert fald, var den super god, og jeg glæder mig meget til at læse mere af hende. Dog vil jeg fremover læse hendes bøger på original sprog, selvom nogle af dem er oversat til dansk. Jeg foretrækker bare at læse på original sprog, hvis jeg kan altså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.