Som en uddybning af dette indlæg, vil jeg lave en ny serie indlæg der kommer sådan en gang i mellem når jeg føler for det.  Det er de serier jeg har afsluttet. Jeg har alt for mange serier jeg ikke har læst færdig, og som jeg egentlig bare burde tage mig sammen til at få læst.

udvalgtDen sidste vindrytter
Denne serie er forholdsvis kort og nem at læse. Det er fantasy af en dansk forfatter. Den var god, men ikke en der blæste mig omkuld og tog mig med storm. Hvis man ikke er vant til fantasy eller bare leder efter noget nemt at læse vil denne serie være perfekt at gå i gang med. Jeg har læst flere af Nick Clausen’s bøger. Han skriver godt og jeg kan klart anbefale hans bøger, hvis man endnu ikke har læst noget af ham.

skjulterigeDet skjulte rige
Denne serie opdagede jeg ved et tilfælde i Bilka og købte de første to bøger, som jeg var ret glade for. Den første var helt klart den bedste! Jeg lånte 3’eren på biblioteket, kan dog ikke rigtig huske den længere. 1’eren var jeg som sagt rigtig glad for og har genlæst. Serien er desværre udgået på dansk, og jeg kan heller få 3’eren til samlingen øv. Så hvis man vil give sig i kast med denne serie af Clare B. Dunkle, må man ty til engelsk eller biblioteket.

hg

The Hunger Games
Alle kender vidst denne serie, og de fleste har læst den går jeg ud fra. Jeg købte første bind da jeg var i Irland første gang, fordi jeg havde set lidt til den her og der, og var nysgerrig. Jeg elskede den og resten af trilogien! Jeg fik de to resterende bøger kort efter jeg havde læst denne. Det var denne serie der introducerede mig til dystopi, og det er jeg super glad for. Jeg glæder mig til at jeg kan genlæse serien en dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.