13646858The Ascendance Trilogy
En helt igennem fantastisk trilogi. Jeg ved ikke om den er fantasy. På den ene side vil jeg mene det, men der er ikke noget magi med. Men der er konger, prinser, sørøvere og meget mere. Jennifer A. Nielsen skriver helt fantastisk, og jeg var opslugt hele vejen igennem. Den første bog er klart den bedste, men de to andre bøger var absolut ikke dårlige, de rev mig med og jeg nød hver en side jeg vendte.

13449677

Dante Walker
Jeg var vild med den første bog, men kvaliteten dalede desværre en anelse herefter. Efterfølgeren var hverken god eller dårlig. Den var der bare. Den sidste del skuffede mig desværre. Der var da stadig nogle gode elementer, men der var også en del jeg ikke brød mig om. Desværre. Det er ikke en serie jeg kommer til at genlæse, lige med undtagelse af den første.

11500217

Penryn & the End of Days
Jeg elskede den første bog, jeg faldt fuldstændig pladask for den. Jeg blev grebet af den, og måtte bare læse den næste med det samme. Den næste skuffede bestemt ikke. Da jeg havde sluttet den hungrede jeg efter det sidste bind om Penryn. Den skuffede desværre. Den var ikke dårlig, men den føltes bare… flad… Det store episke opgør føltes forjaget og ja… ikke som jeg havde forventet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.