7234828Faeriewalker
Den første bog var helt klart den bedste. Generelt er det ikke den bedste bog med faeries jeg har læst, men den var underholdende. Jeg elsker tilgengæld coverne til alle bøgerne, de er bare så fine. The Erlking var nok min favorit person. Det tager ikke lang tid at læse serien, og den er let. Skrivestilen var også ganske fin, men det er ikke en af mine favorit serier.

hjemsoegtHaunting Emma
Den første bog var rigtig god, jeg elskede den. 2’eren var jeg ikke helt så vild med. 3’eren skuffede ret meget, virkelig en ærgerlig slutning på en serie. Desværre. Emma irriterede mig, og handlingen var ret flad. Jeg kan dog virkelig godt lide coverne, specielt i forhold til de engelske. Bagside teksterne er dog knap så gode, fortæller alt for lidt om bøgernes handling, specielt den første.

18479046Dæmondræberen
Jeg knuselsker denne serie. Den er så god. Louise Haiberg skriver virkelig godt! Jeg elskede at læse om Dominic og alle de andre. Og bøgerne bliver virkelig bedre og bedre for hver bog. Den sidste bog slog benene væk under mig. Og coverne er virkelig smukke! Hver og en! Serien skal klart læses igen!

5 Comments on Afsluttede serier #10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.