Som en uddybning af dette indlæg, vil jeg lave en ny serie indlæg der kommer sådan en gang i mellem når jeg føler for det.  Det er de serier jeg har afsluttet. Jeg har alt for mange serier jeg ikke har læst færdig, og som jeg egentlig bare burde tage mig sammen til at få læst.

soulRiley Bloom serien
Riley Bloom er skrevet af Alyson Noël, og er de første bøger jeg læste af forfatteren, så jeg havde ingen egentlige forestillinger om hvad jeg gik ind til, udover at det skulle være let og hurtigt at læse. Der er fire bøger i serien, og de er netop hurtige læst og ganske underholdende. De har nogle fejl og mangler, og jeg ved ikke om jeg kommer til at genlæse dem. Men underholdende er de nu

indexThe Twilight Saga
Jeg tror vi alle har læst bøgerne om Bella og Edward på et eller andet tidspunkt. For mit vedkommende er det virkelig lang tid siden, jeg kan ikke engang huske det, men en god sjat år siden. Jeg elskede den første, hadede toeren og de andre var sådan lidt meh. I dag bryder jeg mig ikke om nogle af dem, heller ikke filmene. Jeg har sågar solgt mine fire eksemplarer fordi jeg ved at jeg ikke får dem genlæst.

14431262Lola midt i verdenen
Der er 3 bind i denne serie, og jeg kunne godt lide den første, ikke noget at råbe hurra for, men ganske udemærket. Desværre dalede kvaliteten stødt desværre. 3’eren var helt klart den dårligste og lidt af en torn i øjet på mig. Fra bog 1 var der blevet luftet lidt magi og mystik, det forsvandt bare helt til fordel for teenage drama, hvilket var super ærgerligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.