Jeg synes simpelthen at der findes så mange serier derude, at jeg ikke kan følge mig. Jeg føler slet ikke jeg får afsluttet nogen. Kender I det? Jeg har prøvet at danne mig et overblik over dem jeg har afsluttet (Jeg har helt sikkert glemt nogle)

SONY DSC

Og så er der faktisk en fejl på billedet. Til venstre ligger Karen Marie Moning’s Fever serie. Den er ikke slut endnu, fail 😛 Og det samme gælder Pernille Eybye. Jeg må have været træt da jeg samlede bøger sammen til dette billeder. Og så mangler der mindst en, kan jeg allerede se 🙂

Den længste serie jeg har afsluttet må blive Sagaen om Isfolket af Margit Sandemo. 47 bøger er der i den serie. Det var virkelig surrealistisk da jeg blev færdig med den. man følte jo at der altid var en bog mere i serien, og så pludselig var der ikke flere 🙂

6 Comments on Afsluttede bogserier

 1. Jeg har også læst Sagaen om Isfolket! 😀
  Og ja, som du siger var det helt surrealistisk da jeg havde læst den sidste bog i serien. Så meget at jeg faktisk lod være med at læse de sidste par sider i nummer 47, bare så jeg ikke var “helt færdig”.

  Jeg har prøvet og læse nogle af de andre serier af Sandemo, der må være en slags spinoffs, men de fangede mig desværre helt aldrig på samme måde.

  • Haha 🙂 Men ja det er helt surrealistisk altså.

   Jeg er i gang med Heksemesteren – har læst de to første. De er nu meget fine 🙂 Så vidt jeg kan huske.
   Har du læst Yrsa – den glemte dronning af Danmark? Det er en enkeltstående bog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.