Når dette indlæg bliver offentlig gjort skulle jeg meget gerne sidde i et fly og være ved at lette. De fleste har jo nok opdaget at jeg smutter til Irland og skal arbejde i en lille månedstid, og så kommer min mor og vi skal hygge os sammen i Dublin i en weekend og tager sammen hjem igen den.

179551_3809892002251_1257092852_nJeg er helt vildt spændt og nervøs! Jeg har aldrig været væk fra Danmark så lang tid, og det er samtidig en smule skræmmende og skulle tage hen til en komplet fremmed familie og bo. Vi har snakket sammen og sådan, men ja man kender dem jo ikke mere af den grund. Men det skal nok blive godt.

Jeg har min computer med, og der vil nok komme et indlæg her og der, hvor jeg fortæller hvordan det er. Men alle indlæg der ikke handler om det er forindstillet, så bloggen kommer ikke til at stå helt stille 🙂

6 Comments on Afgang

  1. Jeg er sikker på at du nok skal få en rigtig god tur. 🙂 Det er en stor ting, og selv hvis der kommer små bump på vejen, vil det være en kæmpe oplevelse og læringsproces. <3

  2. Hvor fedt du tager der over på den måde. Har selv boet og arbejdet nær Waterford i halvandet år og var bare så vild med det. Menneskene er enormt venlige og åbne og de har bare fantastisk natur. Nu ved jeg ikke hvor i landet du skak være, men glæder mig til at læse om det og så held og lykke med oplevelsen:-)

    • Virkelig? Fedt, jeg gad godt til Waterford en dag 🙂
      Jeg selv er i Kinsale, og det er rigtig godt indtil videre. Familien er så venlige og det samme er hele byen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.