I dag er det min fødselsdag, og i den forbindelse tænkte jeg at jeg ville dele 5 tilfældige facts om mig. Måske har I hørt nogle af dem før, måske er I ligeglade. Jeg tænkte at det kunne være sjovt med et lille og lidt anderledes indlæg end de sædvanlige. Så hvis I vil lære mig lidt bedre at kende, så læs endelig videre, og kommenter gerne med en tilfærdig fact om dig selv, eller om hvad du synes om mine 😉

1. Harry Potter
Jeg har ikke læst Harry Potter. Altså, jeg har læst de første 3 bøger, og så lidt af den fjerde, men jeg er aldrig kommet videre. Jeg blev ved med at meste bogen da jeg var ved at læse den, og til sidst gav jeg op. Nu har jeg skaffet dem igen. På engelsk denne gang. Faktisk har jeg to udgaver af hele serien, og det er ikke engang inklusiv de illustrerede udgaver. Da jeg fik dem på engelsk, måtte jeg jo genlæse de første tre bøger, for jeg havde læst dem på dansk og det var længe siden. Jeg fik genlæst de første tre, og så gik jeg i stå igen. Jeg ved ikke hvorfor. Det er ikke fordi jeg ikke vil læse dem, det vil jeg, og jeg skal nok få dem læst en dag! Bonus info: Jeg lånte de tre første på mit gamle skolebibliotek. Jeg kan ikke huske hvilken klasse. Tror det var mellem 7 og 8 klasse. Jeg lånte dem med hjem i sommerferien, og vi måtte normalt ikke låne bøger med hjem i sommerferien, men jeg spurgte bibliotekaren om jeg ikke godt måtte låne den første med hjem. Det måtte jeg godt, men han ville have at jeg lånte de 3 første, fordi ellers ville jeg ikke have nok læsestof 😛 Jeg var fast inventar på skolebiblioteket.

2. Flytte hjemmefra
Da jeg var barn, havde jeg virkelig mange tossede ideer. Jeg forstår ikke helt hvor de kom fra, men jeg må have haft en utrolig god fantasi? En af dem var at jeg virkelig ikke havde lyst til at flytte hjemmefra. Jeg kunne næsten græde ved tanken om det. For det første var jeg overbevist om, at jeg skulle flytte når jeg fyldte 18. Det skulle jeg selvfølgelig ikke, sådan er min mor ikke, det var bare en underlig tanke jeg havde. Måske fordi man må fra man er 18? Anyhow, grunden til at jeg ikke ville flytte hjemmefra var at jeg jo ikke ville have mit værelse, som jeg kunne indrette præcis som jeg ville. Nej, jeg tænkte ikke over at jeg ville have en hel lejlighed at indrette 😛 Måske troede jeg bare at når man flyttede var man voksen og kedelig, og det måtte ens hjem også være. Jeg kan faktisk ikke helt svare på, hvorfor jeg havde det sådan. Men det er virkelig fjollet, og understreger bare, hvor underlig jeg var som barn.

3. Kaffe og øl
Jeg kan ikke lide kaffe. Jeg har prøvet flere gange, og jeg elsker duften af kaffe. Nøj, det kan altså dufte godt! Men jeg kan ikke lide smagen, heller ikke med mælk/fløde og sukker. Ellers tak. Jeg kan heller ikke lide slik med kaffesmag. Indimellem kan jeg godt lide de der kaffe med kakao smag. Men ikke altid. Jeg kan heller ikke lide øl. Jeg bliver fysisk dårlig af øl. Jeg kan dog godt lide Guinness, hvilket smager rigtig godt. Jeg har ikke smagt andre mørke øl. Men almindelige lyse øl som Carlsberg og Tuborg? Nej ellers tak! Flere siger at man bare skal vænne sig til smagen af disse to drikke, men nu fylder jeg 29, og jeg kan stadig ikke få det ned.

4. Natur
Jeg elsker naturen. Specielt skove. Jeg synes der er noget magisk og fortryllende over skove, uanset hvor store eller små de er. Jeg kunne tilbringe timer i en skov. Jeg har en skov nogenlunde tæt på mig, men jeg er slet ikke god nok til at bruge den. Jeg bor også tæt på vandet, men skoven vil altid have en speciel plads. Dog er jeg endnu mere vild med bjerge. Efter jeg var i Irland for første gang, blev jeg fuldstændig bjergtaget (hø hø) af bjergene, og de topper skove. Men det er jo ikke så tit at jeg kan komme i nærheden af bjerge, desværre, derfor må jeg “nøjes” med skove herhjemme. Uanset hvad, så elsker jeg naturen.

5. Binge-watching
Jeg elsker at binge watche serier. Og når jeg gør det, ser jeg ikke andre serier. Lige i øjeblikket genser jeg Heksene fra Warren Manor. Der er 8 sæsoner i alt. Jeg er ved 8 sæson nu, og jeg har ikke set andet (udover en film i ny og næ) imens. Heller ikke The Strain, hvor jeg kun mangler det aller sidste afsnit overhovedet. Hvis det er en serie jeg elsker, så er jeg fuldstændig besat! Jeg skal også se videre på Outlander, jeg har kun set første afsnit i den nye sæson, men så startede jeg på Heksene fra Warren Manor, og ja… Men så kan jeg jo binge de afsnit jeg har misset! 😛 Har I det på samme måde?

12 Comments on 5 tilfældige facts om mig

  1. Tillykke med fødselsdagen. Jeg bliver 30 i næste måned, og jeg kan heller ikke klare kaffe – eller rødvin for den sags skyld. Det dufter fantastisk, men jeg har åbenbart barnlige smagsløg. ?

  2. Tillykke med fødselsdagen!
    Endelig er der en som er enig med mig om kaffe og øl, jeg kender ikke andre som ikke kan lide kaffe og øl.

  3. Tillykke med fødselsdagen 🙂
    Jeg forstår virkelig godt den med kaffe og øl – jeg kan slet ikke få hverken kaffe , øl (heller ikke de mørke) eller vin ned…. og jeg er 43, så jeg lærer det nok aldrig 🙂

  4. Et stort og lidt forsinket tillykke med din fødselsdag:-)
    Jeg håber du havde en skøn dag og jeg smider lige et meget højt hurra efter dig:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.