I dag starter jeg på mit 4 semester og tror det bliver et møg hårdt et af slagsen. Jeg skal have 6 fag, hvor to af dem er valgfag. Jeg kommer godt nok til at have fri hver mandag og tirsdag – det bliver skønt. Tilgengæld skal jeg møde kl. 8 onsdag-fredag (Jeg skal op omkring kl. 4.) og har fri kl. 12 om onsdagen, så jeg heldigvis kan nå til orkester og violin undervisning i Roskilde. Torsdag og Fredag har jeg fri kl. 14 og fredag har jeg 2 timers pause imellem mine fag.

SONY DSC

Jeg starter ud med mit første valgfag language, sound and meaning som er et fag der blev oprettet fordi vi lavede en underskriftindsamling. Vi ville gerne have et fag der havde fokus på selve sproget og fonetik, og det får vi nu 🙂 Jeg har valgt at afslutte det fag med en mundtlig eksamen. Gru og rædsel! Jeg hader mundtlige eksamener, men vi skal afvikle et af vores 4 valgfag med en mundtlig eksamen, og synes det gav mest mening med et sprogligt fag. Bagefter skal jeg have britisk litteratur efter 1922 som er en fortsættelse af britisk litteratur før 1922 fra 3 semester, og her skal vi også op i mundtlig eksamen. Jeg frygter denne virkelig meget!

Torsdag skal jeg have engelsk mundtlig kommunikation (Hvor vi også skal op i en mundtlig eksamen) og derefter engelsk skriftlig kommunikation (som heldigvis er en skriftlig eksamen). Fredag starter jeg ud med amerikansk litteratur efter 1922, som heldigvis også er en skriftlig eksamen. Efter min lange pause skal jeg have mit andet valgfag som er paradigmatic perspectives of fantasy literature, jeg glæder mig virkelig til dette fag! For det første skal vi have min yndlingsprofessor, som vi også havde på 2 semester! Og så fantasy! Vi skal blandt andet læst The Hobbit, The Wizard of Oz, Dracula og Earthsea. Jeg har allerede læst Hobbitten og Earthsea. Vi skal også læse Sir Gawain and the Green Knight, som vi også læste med hende på 2 semester, og jeg skrev om min eksamen i britisk litteratur før 1776. Jeg glæder mig så meget til dette fag! Og så skal vi ikke til eksamen hvis vi bliver dømt studie aktive – dvs. kommer til mindst 80% af timerne og laver eventuelle afleveringer og består dem.

SONY DSC

Altså – det bliver et hårdt semester, specielt med de 3 mundtlige eksamener. Jeg har aldrig nogensinde været god til dem, og har det med at gå kold og alt det der. Hvis der er nogle der har gode råd til mundtlige eksamener tager jeg imod med kyshånd!

Desuden kan jeg lige fortælle at jeg har bestået 2 eksamener fra 3 semester, hvor jeg blandt andet fik 10 i grammatisk diagnostik, som har været et af det hidtil sværeste og hårdeste fag nogensinde, og der er ret mange der dumper der. Så jeg er godt tilfreds 🙂 Jeg var oppe til 4 eksamener men har ikke fået svar på de to sidste endnu!

1 Comment on So it begins again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.