Jeg græder sjældent til bøger, men det er dog sket et par gange. Der vil forekomme spoilers i indlægget.

Jennifer L. Armentrout: Opposition

Jeg græd ikke ugly tears, men mere stille og roligt. Den rørte mig dybt, og der er en eneste grund til det. Der er en helt bestemt scene. Jeg kunne mærke tårerne presse sig på, og til sidst måtte jeg give efter. Jeg kan ikke huske præcis hvornår eller præcis hvad der skete, det er en del år siden jeg læste den. På et tidspunkt finder Katy, hovedpersonen, ud af at hendes mor er død og er blevet ‘erstattet’ af en Luxen, som har overtaget morens DNA. Jeg bryder sammen da Katy gør det. Det var simpelthen så hjerteskærende. Det gjorde virkelig ondt i hjertet.

Jojo Moyes: Mig før dig

Mig før dig er en utrolig populær bog. Den er slet ikke hvad jeg normalt ville læse. Men jeg blev nysgerrig, som jeg ind i mellem bliver, og ville se hvad det var folk snakkede om. Alle sagde at jeg skulle have kleenex klar. Jeg tænkte, ja ja, det er der sagt så mange gange før, hvor mine øjne var knastørre. Jeg læste og læste, og der skete ikke så meget. Jeg kunne vældig godt lide den, men ingen tårer. Men så! Hen mod slutningen. Langsomt kunne jeg mærke tårerne trænge sig på, og så brød de ud. Jeg græd, hulkede nærmest. Jeg havde ikke regnet med at bogen ville ramme så hårdt som den gjorde. Det tog mig et stykke tid at læse den helt færdig, simpelthen fordi jeg ikke kunne se ordene for tårer.

Karen Marie Moning: Feversong

Fever serien af Karen Marie Moning er nok min ultimative yndlingsserie. Kommer nok ikke bag på så mange. Feversong er 9 bog i serien, og den første jeg græd til. Da jeg genlæste de 5 første i forbindelse med mit speciale, græd jeg også under dem. Jeg gjorde det ikke da jeg læste dem første gang. Måske er jeg ved at blive mere følsom. Who knows. Anyway, i denne græd jeg. Meget. Mit hjerte blev knust og vredet og vendt i glasskår. Jeg græd da Dancer døde. Ikke fordi han døde. Han var aldrig en af mine favoritter. Men på grund af måden Dani reagerer. Jeg reagerer altid på andres sorg, og hendes sorg er simpelthen så virkelig og håndgribelig. Og hård. Puha.

Græder du til bøger?

4 Comments on 3 bøger der fik mig til at græde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.