Den 12 juli har jeg haft bloggen i 3 år. Allerede så lang tid? Det er helt utroligt så hurtigt tiden går! Jeg er lige så glad for bloggen nu som jeg var lige da jeg oprettede den i sin tid. Og det skal da fejres at bloggen har fødselsdag, synes I ikke?

SONY DSC

Forlaget Alvilda har været så søde at sponsorere en præmie til mine kære læsere. Det bliver bogen Den Udstødte, som er første bind i Bronzedolken. Jeg læste den selv for ikke så lang tid siden, og var ret glad for den. Det er en hyggelig og letlæselig bog, I kan læse min mening om den her.


Den 12-årige gedehyrde Hylas er jaget vildt.
Han er på flugt fra en grusom stamme af bronzeklædt krigere med askeindsmurte ansigter. De har slået hans hund ihjel, skilt ham fra hans søster, Issi, og er nu på sporet af ham. Krigerne er ikke blot ude efter at fange nye slaver til stammen. Det er Hylas, de vil have. Men hvorfor er han så vigtig for dem?

Jagten på svaret fører Hylas til en mystisk ø. Her møder han den rige pige Pirra, han knytter et usædvanligt venskabsbånd til en delfin, og de onde kræfter, der stræber ham efter livet, rykker nærmere …


Alt I skal gøre er at skrive en kommentar og anbefale mig en bog jeg ikke har læst, som I selv var glad for. I kan se hvilke bøger jeg har læst lige her. Husk nu at skrive en bog i kommentarfeltet, ellers tæller jeres kommentar ikke med. Derudover skal jeg have en mail adresse så jeg kan kontakte vinderen, og I skal have adresse i Danmark, så forlaget kan sende præmien af sted 🙂

I kan tilmelde jer indtil den 19 juli, og jeg vil finde en vinder kort tid efter. Jeg er i Irland hele juli, så jeg kan ikke love jer det bliver på dagen.

11 Comments on 3 år og tid til konkurrence

 1. Jeg tillader mig at komme med to forslag til bøger. Begge er knap så nye mere men stadigvæk rigtig god.

  Den ene er “the graveyard book” af Neil Gaiman
  Den anden er “Erik Menneskesøn” af Lars-Henrik Olsen

 2. Tillykke med bloggens 3 år

  Jeg har lige læst “Gøgens kalden”. Jeg var lidt skeptisk, da jeg ikke helt kunne finde ud af om hypen kom af at det er J.K. Rowling, der havde skrevet den eller om den virkelig var god i sig selv og jeg må sige jeg blev meget positivt overrasket. Den kan jeg helt sikkert anbefale.

  bnbach@mail.dk

  • Tak 🙂

   Den kender jeg godt, men jeg tvivler stærkt på at jeg nogensinde får den læst. Det er ikke lige en genre der tiltaler mig, og så lyder den ikke helt så spændende. Derudover hadede jeg Den Tomme Plads, selvom jeg ikke ved om de har noget tilfælles, men den skræmte mig væk fra J.K.Rowling når det ikke er fantasy. Men Tak for anbefalingen 🙂

 3. Jeg tror ikke jeg har læst en bog du ikke har læst! ret vildt. Men så vil jeg da godt nævne Divergent som jeg synes er super god!

  • Prøv at finde en bog som du så synes er god, som jeg ikke har læst. Det tæller desværre ikke med når jeg har læst den, fordi jeg gerne vil opdage nye bøger 🙂

 4. Jeg vil virkelig gerne anbefale dig to bøger (én bog og en trilogi), som, jeg synes, vil fungere helt perfekt som sommerlæsning, og som jeg virkelig synes, du burde overveje at læse. Den første er “Vores ø” af Tracey Garvis Graves (nej, jeg kan ikke lade være med at anbefale den til alle i øjeblikket), som jeg virkelig elskede! Det er en kærlighedshistorie, men det føles samtidig som så meget mere end det. Den anden (trilogien) er “Summer”-trilogien af Jenny Han. som jeg lige har læst. Den var simpelthen så hyggelig, og jeg nød hvert et øjeblik, jeg tilbragte i dens selskab. Derudover gjorde den mig både trist og virkelig glad, og jeg er så glad for, jeg har fået den læst 🙂

 5. Jeg vil gerne anbefale Temeraire-serien af Naomi Novik. Den handler om en (sø-)mand og hans drage. Der er vist 7 bind i serien nu, og jeg er selv kommet til den 6. Den er virkelig hyggelig og så har den et historisk twist, selv om det er fantasy. Der er krig, forhandlinger, flugt og slaveri og meget mere i den serie. Og så er dragen en interessant karakter i sig selv. Ikke bare en “flad” kliché-drage.
  Jeg har læst de første 5 bøger to gange. Første gang var der kun udkommet 5 i serien, så nu glæder jeg mig til at kunne læse videre i bind 6 og 7 denne gang:-) Den første bog i serien hedder “His majesty’s dragon”. Den er vidst også oversat til dansk, men jeg kan ikke huske den danske titel.

  Forresten så jeg lige, at du er blevet anbefalet Gøgens kalden. Jeg gik selv fuldstændig kold i “Den tomme plads” og fik aldrig læst den færdig. Gøgens kalden kunne jeg derimod godt lide… (selvom den jo ikke er Harry Potter…)

 6. Harper Lee’s To Kill a Mockingbird burde være på din liste som engelskstuderende;)

 7. Jeg vil anbefale dig at læse twilight serien. Jeg havde set den flere gange på dvd inden jeg gik i gang med bøgerne og for hulen hvor er bøgerne bare gode(filmene kan slet ikke følge med bøgerne)
  Jeg har sjældent tid til at læse i længere tid da jeg har 6 børn. Men da jeg gik på barsel inden nr 6 kom læste jeg alle bøgerne på lidt over en uge, levede mig totalt ind i dem og deres verden. Min 12 årige datter er også gået igang med dem og hun elsker dem lige så højt som jeg gør. Virkelig fede bøger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.