Jeg håber alle har haft et godt nytår og er kommet sikkert ind i 2018. Jeg har haft en super hyggelig aften. I dette indlæg vil jeg snakke lidt om mine boglige forsæt for 2018.

1. Færre bøger
Jeg har fået alt for mange nye bøger i 2017. Ikke at jeg brokker mig. Jeg elsker hver og en. Jeg vil heller ikke gå på et direkte ban, dem tror jeg ikke på. Jeg vil dog bare prøve at købe mindre, så jeg også kan få læst nogle af alle de bøger jeg har. Jeg har nemlig 230 ulæste bøger, og det vil jeg gerne have ned. Mit mål er at komme ned på under 200 bøger i løbet af 2018. Det burde være muligt.

2. 50 bøger
Jeg har læst 70 bøger i 2017, hvilket jeg er super tilfreds med. Jeg startede ud med et mål på 50 bøger, som jeg så hævede til 60. Jeg sætter igen målet på 50, fordi jeg skal skrive speciale i 2018, og forhåbentligt får mig et godt job når jeg er færdig, så jeg ved ikke hvor meget jeg får læst.

3. Afslutte serier
Jeg har temmelig mange serier jeg mangler at læse færdig. Derfor vil jeg gerne få læst nogle af dem færdige.

Det er mine mål. Jeg vil ikke være med i challenges, udover Goodreads’ med x antal bøger, for det fungerer bare ikke for mig. Jeg er lyst læser. Jeg vil bare gerne bekæmpe min kæmpe TBR liste og få læst nogle af mine anmeldereksemplarer. Har I nogle forsæt?

9 Comments on 2018 forsæt

  1. Sikke nogle fine og overskuelige forsæt 🙂

    Jeg har også et forsæt om at bekæmpe min TBR, som må siges at have nået svimlende højder. Derudover vil mit primære fokus være at få læst bøger fra alle kontinenterne – noget jeg aldrig har gjort før. Jeg er ret spændt på, hvilket eventyr det bringer med sig.

  2. Jeg har ikke helt fået stykket mine læsemål sammen, men de bliver også simple at følge, da jeg simpelthen går i stå på de mere vidtrækkende mål/udfordringer!

  3. 230 ulæste bøger?! XD Det lyder fuldstændig vanvittigt! Haha! Jeg har ikke én eneste ulæst bog herhjemme ^^”

    Simone
    Microcut.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.