Statistikker:
Antal læste bøger: 70
Antal sider: 22.495
Antal serier startet: 23
Antal serier sluttet: 7
Serier jeg dropper: 5
Nye bøger: 154
Antal ulæste bøger: 229

Jeg er en anelse overrasket over hvor mange nye bøger jeg har fået hjem på reolerne i løbet af 2017. Det er alt for mange haha. Specielt i forhold til antallet af bøger jeg har læst.

Genlæsning:
Jeg har genlæst 2 bøger i år. I løbet af Deweys Readathon tilbage i april genlæste jeg Demon in my View af Amelia Atwater-Rhodes, en af mine favorit vampyr bøger. Jeg har også genlæst Darkfever af Karen Marie Moning, en af mine favorit bøger of all time! Jeg er ved at genlæse de første fem bøger i forbindelse med mit speciale.

Bedste bog jeg har læst:
Den bedste bog… Det er svært, for jeg synes virkelig at jeg har læst mange gode bøger i år! Men det må nok være Darkfever af Karen Marie Moning. Ja, det er genlæsning, men jeg elsker simpelthen den bog så meget, og den har en helt speciel plads i mit hjerte.

Bedste serie jeg har startet:
Sjælehenteren af Katja Berger var en af mine mest ventede bøger i 2017, og den skuffede bestemt ikke! Det er en super god bog, fyldt med gode budskaber og masser af aktion. Jeg både elsker og hader Raven, og generelt er det super spændende personer. Det er helt klart den bedste start på en serie (Jeg kunne dog også nævne et par andre). Jeg glæder mig til at læse videre.

Bedste fortsættelse på en serie:
Magnus Chase og Thors Hammer af Rick Riordan er en virkelig god 2’er! Jeg elskede den. Fyldt med spænding og aktion, og jeg glæder mig til at læse den sidste bog!

Bedste slutning på en serie:
Denne er faktisk svær, for har læst en del gode afslutninger. Men valget faldt på Rejsen til SELU af Line Kyed Knudsen. Det er simpelthen sådan en fed afslutning på en virkelig god serie! Jeg ville sådan ønske der var mere.

Favorit bog fra kendt forfatter:
De fleste har vel hørt om Cecelia Ahern. Hun har blandt andet skrevet P.S. I love you, som er blevet filmatiseret. Men hun har også skrevet Flosset, som overraskede mig meget. Det er det første jeg læser af hende, men bestemt ikke det sidste. Jeg elskede hver en side, og jeg glæder mig meget til den næste!

Bedste 2017 debut:
Her må jeg nævne Caraval. Den er super speciel, og det tog mig lidt tid at komme helt ind i historien, men den er virkelig god! Utrolig velskrevet og rigtig god debut!

Bedste world building:
Her må jeg nævne Vejen til Panteon af Boris Hansen. Jeg har kun læst den første bog, men den er virkelig god, og så er der virkelig god world building! Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan verdenen bliver udvidet!

Mest unikke bog: the call
Dette er helt klart The Call af Peadar Ó Guilín. Den er fantastisk og unik, og jeg elskede hver en side af den. Mere er der ikke at sige.

Ny yndlingsforfatter:
Jeg ved det ikke helt. Nanna Foss, Malene Sølvsten, Amanda Foody kan være nogle.

Bedste bog uden for min comfort zone:
Helt klart Udstillet af Nicole Boyle Rødtnes. Jeg læser jo mest fantasy, og denne er så langt fra fantasy som den kan komme, men ikke desto mindre slog den benene væk under mig. Fuldstændig fantastisk bog! Rødtnes kan altså bare et eller andet med ord, og jeg nød virkelig Udstillet.

Bog jeg vil genlæse:
Rigtig mange. Alt for mange. Jeg kan virkelig godt lide at genlæse bøger, selvom jeg gør det alt for sjældent. Jeg kommer nok ikke til at genlæse nogle fra 2017, da jeg gerne vil have der går lidt længere, og så vil jeg gerne have udryddet bare en lille smule af min TBR liste. 

Yndlingscover:
Det Gyldne Kompas! Jeg er helt vild med dette cover (Og de to andre bøger i serien). Det er simpelthen nogle fantastiske covers, sådan nogle der ikke helt kan fanges på billeder. Man skal bare se dem i virkeligheden!


Bog jeg glædede mig til, men blev skuffet over:
Det må nok være Diali af Charlotte Fischer. Jeg ville så gerne elske den, og jeg kan da også godt se de gode ting ved bogen. Men det var desværre bare ikke et match for mig. Jeg kunne godt overveje at genlæse den engang i fremtiden, for ind i mellem ændrer jeg mening om bøger, specielt hvis jeg har læst dem på et forkert tidspunkt. For eksempel hadede jeg Vampire Academy første gang jeg prøvede at læse den. Så meget at jeg måtte stoppe. Men jeg prøvede igen, og endte med at elske den. Måske sker det samme med Diali, en det bliver engang i fremtiden.

Bog der overraskede mig positivt:
Leoniderne af Nanna Foss. Jeg havde den stående ulæst i så lang tid, og jeg var faktisk lidt bange for at læse den, fordi alle snakker godt om den. Den er så hypet, og jeg var bange for at jeg ikke ville kunne lide den. Men det behøvede jeg ikke være bange for, for jeg elskede den! Den fortjener helt klart hypen.

Bog jeg har anbefalet mest:
Det må nok være Darkfever af Karen Marie Moning. Den anbefaler jeg hver eneste gang jeg får muligheden. Og jeg har også anbefalet Sjælehenteren af Katja Berger en del.

Største cliffhanger:
Denne lader jeg faktisk stå blank. Der er ikke en cliffhanger der lige popper op mens jeg skriver dette. Ikke i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.