Untitled-1 copy2013 er nok året hvor jeg har læst mest. Mit oprindelige mål lød på 55 bøger, siden har jeg sat det op et par gange og endte på 80. At jeg så rent faktisk har læst 97 bøger er en hel anden sag.
Det givet samlet 31856 sider. Det er kommet lidt bag på mig, at jeg har fået læst så meget i år, men jeg klager ikke.

Når det kommer til udfordringerne gik det knap så godt. Ud af de 12 forfattere jeg ville stifte bekendtskab med, læste jeg noget af 9 af dem. Ryd reolen klarede jeg heller ikke. Jeg læste intet med hekse i september måned. Havde jeg gjort det, ville jeg have klaret den. Genre-challenge fra min mor var den eneste jeg lige fik kæmpet mig igennem.

Hvordan har I klaret jeres udfordringer?

2 Comments on 2013 i tal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.