Jeg håber I alle har haft en fantastisk nytårs aften og nat, og er kommet helskinnet igennem? 🙂 Jeg har haft en super hyggelig aften, meget stille og rolig med masser af lækkert mad og hygge.

Jeg har besluttet mig for kun at have et enkelt nytårsforsæt. Jeg er egentlig ikke så meget for nytårsforsætter, for de bliver jo alligevel aldrig overholdt, so what’s the point?

SONY DSC SONY DSCMit nytårsforsæt er at jeg skal have læst alle Harry Potter bøgerne! Ja, som nogen ved, har jeg aldrig fået læst alle bøgerne. Jeg har læst de tre første og starten af den fjerde på dansk. Har så fået genlæst den første på engelsk. Grunden til at jeg aldrig har fået læst dem er at jeg konstant mistede mine bøger. De blev stjålet, mistede dem under flytning. Så gav lidt op til sidst. Men for nogle år siden (Shame on me) fik jeg denne meget fine boks i julegave, mener jeg nok, og har bare aldrig taget mig sammen til at genlæse dem. Men 2014 er året hvor jeg får læst alle bøgerne. Se, det er da ikke et helt uopnåeligt nytårsforsæt, vel?

5 Comments on 1 januar

  1. Jeg håber, du havde et skønt nytår 🙂

    Og åh, sikke et skønt nytårsforsæt! Det er jo en ren fornøjelse at opfylde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.